Dit kerkelijk intranet is initieel ontwikkeld binnen en voor de GKv van Zwolle-West (De Fontein). Als voorzitter van de communicatie commissie en de ICT werkgroep van deze kerk heeft Jip Jonker de nodige ervaring opgedaan met kerkelijke communicatie en het opzetten en beheren van communicatie processen.

Samen met Harold Prins (ontwikkelaar) is dit intranet ontwikkeld en verder uitgebouwd en is al een aantal jaren de basis van de interne kerkelijke communicatie in deze gemeente.

Omdat er meer kerken behoefte bleken te hebben aan een intranet als intern communicatiemiddel en ook omdat het kwetsbaar is om dit door eigen kerkmensen te laten ontwikkelen en beheren (technisch) is besloten dit intranet via Inxpact - het bedrijf van Jip Jonker - te gaan aanbieden aan andere kerken en daarmee ook het onderhoud en de ondersteuning te professionaliseren.

Inxpact logo

Inxpact helpt bedrijven en organisaties bij hun online communicatie. We bouwen o.a. websites, helpen bij zoekmachine optimalisatie en online adverteren en adviseren over online marketing. De websites worden ook door Inxpact gehost en technisch onderhouden. Daarnaast probeert Inxpact een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden aan de beheerders / redacties van deze websites. Uw kerkelijke gemeente kan met dit intranet voor kerken ook profiteren van de ervaring van Inxpact.

We hopen ook voor uw gemeente aan de slag te mogen gaan!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Kerk intranet

Online demo aanvragen

Om een nog beter beeld te krijgen van het kerk intranet kunt u een account aanvragen voor de online demo van het kerk intranet. U kunt dan als fictief gemeentelid inloggen op deze demo en ervaren hoe dit overkomt. Is dit intranet ook iets voor uw kerk?

Demo account aanvragen