Voor deze intranet oplossing sluit uw kerk een abonnement af. Per kwartaal betaalt u een vast bedrag. De hoogte van dit bedrag hangt o.a. af van het aantal leden. Daarnaast betaalt u een eenmalig opstartbedrag. 

De eenmalige opstartkosten zijn voor:

  • Opstarten en inrichten van het intranet
  • Instructies aan beheerders van het intranet

Het abonnement is inclusief:

  • Online portaal met instructies
  • Helpdesk
  • Hosting en onderhoudskosten
  • Diverse licentiekosten van gebruikte CMS extenties

Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw gemeente? Neem dan contact met ons op. 

Meer- en maatwerk

Het kan zijn dat u naast de basis functies die in de aangeboden oplossing zitten aanvullende wensen of eisen heeft. Omdat we werken met een (OpenSource) CMS is dat geen enkel probleem. Meerwerk (tijdens de opstartfase of tijdens de looptijd van het abonnement) gebeurd op basis van een offerte.Voor het maken van een offerte zullen we eerst met u in gesprek gaan over de gewenste (extra) functies en dat vastleggen in een beschrijving. Op basis daarvan zullen we een prijsopgaaf doen.

Het kan ook zijn dat de wensen die u heeft ook bij andere kerken leven. In dat geval kunnen we overwegen om de gewenste functie(s) toe te voegen aan het 'basis pakket' van de intranet oplossing. Op die manier hebben andere deelnemende kerken ook profijt van deze nieuwe functie(s).

Kerk intranet

Online demo aanvragen

Om een nog beter beeld te krijgen van het kerk intranet kunt u een account aanvragen voor de online demo van het kerk intranet. U kunt dan als fictief gemeentelid inloggen op deze demo en ervaren hoe dit overkomt. Is dit intranet ook iets voor uw kerk?

Demo account aanvragen